Nieuwe micro-geperforeerde siliconenvormen van glasvezel, ideaal om te bakken.
Dankzij de microgeperforeerde textuur zorgen deze innovatieve vormen voor een gelijkmatige verspreiding van de warmte, waardoor de kooktijd wordt verkort en een perfect resultaat wordt gegarandeerd. Perfect voor zowel zoete als hartige creaties. Ze zijn ideaal voor het maken van taarten, gebakken cakes en bladerdeegbereidingen. De vormen zijn voorzien van een anti-aanbaklaag en kunnen aan beide zijden gebruikt worden om lege of gevulde taartjes te bereiden. Temperatuurbereik: -40°C +230°C (-40°F +446°F)
- Microgeperforeerd patroon voor de verdamping van vocht
- Vormen met antiaanbaklaag (vetrijk cakedeeg kan tijdens het bakken enigszins uit de bodem van de vorm lekken, wat in ieder geval zorgt voor een uitstekend eindresultaat.)
- Ideaal voor alle soorten deeg
- Het deeg lekt niet uit de vormholte
- Eenvoudig en perfect ontvormen
- Oven/magnetron bestendig
- Vriezer/snelvriezer proof
- Vaatwasserbestendig