De soufflévorm van Emile Henry is ontworpen voor het bakken van een overheerlijke soufflé. De soufflé is een klassiek Frans recept. De geklopte eieren worden gecombineerd met verschillende ingrediënten om lichte, fluffy, hartige hoofdgerechten of zoete desserts, zoals chocolademousse te maken. Het bakken van soufflés is een delicate kunst, waarbij je de juiste vorm nodig hebt om een lekker gerecht te kunnen maken. De grootte van deze vorm is ideaal voor het bereiden van soufflés van familiegrootte. Eenmaal klaar moet de soufflé gelijk geserveerd worden. Het ontwerp is rijk aan details, zoals het zacht geplooide effect aan de zijkant, waardoor zelfs de meest eenvoudige soufflé op een elegante manier wordt gepresenteerd, direct vanuit de oven. De HR keramiek zorgt voor een consistente en gelijkmatige warmtespreiding, wat het risico op verbranding vermindert en ervoor zorgt dat de soufflé recht naar het midden toe bakt. De vorm is perfect vanuit de oven op tafel te serveren en door het resistente glazuur kun je in de vorm snijden zonder beschadigingen.
- Kleur: Grand Cru
- Materiaal: HR® keramiek
- Afmetingen: 23 cm x 21 cm x 9.5 cm
- Ovenbestendig
- Magnetronbestendig
- Vaatwasserbestendig
- Uitermate kras- en stootvast