Met het ZWILLING ENFINIGY sous-vide stick is koken onder vacuüm nog nooit zo gemakkelijk geweest. Sous vide koken is een culinaire techniek waarbij voedsel, vlees, vis, groenten of fruit in vacuüm gesloten zakken in een warm waterbad bij een lage temperatuur, d.w.z. beneden het kookpunt, worden gekookt.
De optimale kooktemperatuur voor het voedsel in kwestie wordt tijdens het hele kookproces gehandhaafd, wat resulteert in bijzonder zacht en gelijkmatig koken. Met de compacte en handige ZWILLING ENFINIGY sous-vide stick kunt u niet alleen de watertemperatuur en de kooktijd regelen, maar is hij ook gemakkelijk in het gebruik: De gewenste temperatuur en kooktijd worden eenvoudig ingesteld op het LED-touchscreen.
Als u wat later wilt eten of als uw gasten laat zijn, geen probleem! Laat het voedsel gewoon in het waterbad op de ingestelde temperatuur. Het kookpunt verandert niet en blijft perfect. Sous vide koken is nu zo makkelijk als kinderspel!
- Intuïtief LED-touchdisplay met geïntegreerd display voor temperatuur en timer
- Nauwkeurige temperatuurinstelling van 0 °C tot 90 °C in stappen van 0,5 °C
- Hoge temperatuurstabiliteit van +/- 0,1 °C - 0,2 °C in het bereik van 40 °C - 70 °C
- Timerfunctie van 0 tot 99:59 uur in stappen van 1 minuut / pieptoon na afloop van de tijd waarna de stick automatisch stopt
- 1200 watt voor bijzonder snelle opwarming van het water
- Geïntegreerde beugel voor de bevestiging van potten of schalen
- Maximale veiligheid dankzij IPX7-certificering
- Verwarmingselement van roestvrij staal met hittebestendig plastic onderdeel aan de onderkant om krassen op de pan te voorkomen
- Kleur: zwart