Onder vacuüm', dat betekent Sous Vide. Door het product vacuüm te verpakken verliest het nauwelijks zijn smaakstoffen. Je kunt het ingrediënt ook juist extra smaak geven door kruiden of een marinade toe te voegen. Vacumeer het voedsel, leg de vacuümzak in het voorverwarmde water en stel de temperatuur en tijd in. Doordat het vlees in een afgesloten zak gaart, hebben factoren van buitenaf geen invloed. Wanneer het geluidsignaal klinkt is het vlees heerlijk mals en ongekend vol van smaak. Doordat de temperatuur tot op de graad nauwkeurig is in te stellen, heb je er geen omkijken naar. Het water blijft op een constante, vooraf ingestelde, temperatuur.
De Smart Sous-vide heeft een ingebouwde pomp voor optimale temperatuurspreiding en snelle opwarming. De sous-vide heeft een inhoud van 5.5 liter en heeft een handig rekje zodat het voedsel op zijn plaats blijft in de sous-vide. De temperatuur is in te stellen van 40°C tot 99°C in stappen van 0.5°C en de tijd is op de minuut instelbaar van 1 uur tot 72 uur.