De siliconen bakvormen van Silikomart zijn in één woord geweldig. De bakvormen zijn leuk vormgegeven, flexibel, duurzaam en kunnen temperaturen van -60°C tot +230°C aan. Dat betekent dat het gebruik van deze vorm niet tot bakken beperkt blijft.
Maak de blits bij je familie door bijvoorbeeld een witte chocolademousse of een vruchtenbavarois te maken. Maak de mousse/bavarois volgens eigen recept, giet dit in de bakvorm en zet het in de vriezer. Als de mousse of bavarois volledig bevroren is haal je makkelijk uit de vorm en kun je ‘m een paar uur later (ontdooid) aan je gasten serveren (wel even op een mooi bordje natuurlijk). Door de bijzondere vorm van je dessert zal iedereen onder de indruk zijn.
Of gebruik ‘m om heerlijke gebakjes in te bakken. De siliconen bakvorm is van zichzelf al anti kleef, waardoor je de vorm niet eens hoeft in te vetten voordat je het beslag er in giet. Je gebakjes lossen altijd makkelijk.
De bakvorm kan prima in de vaatwasser.