Op welk fornuis ga je aan de slag?
Kijk of de pan ideaal is voor de warmtebron die je gebruikt: gas, elektrisch, inductie, halogeen, keramisch ... De pannen van Demeyere zijn sowieso geschikt voor alle vuren, ook inductie. Maar toch is de ene pan – door haar dikte, de samenstelling van het materiaal en/of de greep – een betere match met jouw manier van bakken dan de andere.
Alle producten van Demeyere doen het goed op inductie. Maar als je het maximum uit inductie wil halen, kies dan voor een bakpan met de unieke TriplInduc® of ControlInduc®.
Bij Demeyere stelden ze ook vast dat producten met TriplInduc® technologie op gas een stabielere bodem hebben. Geen must, wel een mooi extra voordeel.
Door de indirecte overdracht warmen keramische en halogeenkookplaten langzaam op en verloopt de temperatuurregeling met een aanzienlijke vertraging. Hier is dunner, lichter kookgerei zoals bijvoorbeeld aluminium een heel goede keuze. Een dikke bodem kan ook, maar vraagt wat meer geduld.